3 grunde til at besøge Trondheim, Norge

Trondheim er en smuk, historisk by beliggende i det centrale Norge. Med et indbyggertal på lidt over 200.000 er det den perfekte størrelse – ikke for lille, og ikke for stor. Og den har meget at tilbyde besøgende! Her er 3 grunde til, at du bør tilføje Trondheim til din rejseliste.

1. Nidaros Domkirken

Nidaros Domkirke er den nordligste middelalderkatedral i verden og den mest populære turistattraktion i Trondheim. Byggeriet af domkirken begyndte i 1070, og den blev færdig næsten 100 år senere. Den er et besøg værd – også selv om du ikke er religiøs!

2. Ringve Museum

Ringve Museum er et frilandsmuseum med fokus på musik og musikinstrumenter. Det ligger i en smuk herregård fra det 18. århundrede og har over 3.000 musikinstrumenter fra hele verden. Der er også en dejlig have på stedet

3. Bakklandet

Bakklandet er et af de fedeste og mest livlige områder i Trondheim. Det ligger på den østlige side af Nidelva-floden og er fyldt med charmerende huse, gode restauranter og søde butikker. Sørg for at gå over Gamle Bybroen-broen for at få en fantastisk udsigt!

Previous Post
Next Post