Tur til New York

En grå og overskygget dag, skyerne hang tungt over vandet da vi lettede, det så ud til at der var ved at trække op til uvejr – ikke lige det mest behagelige tænkte jeg, og dykkede ned i min bog igen.

Nu er det jo heldigvis således at man flyver højt over skyerne og uvejret når man skal over på den anden side af kloden. Jeg var glad for at jeg skulle lidt væk fra den lidt triste hverdag, og glædede mig til at opleve New York og deres gule taxier, som jeg jo kun havde set på film, og nu selv skulle ud og køre i.

Det var dejligt at lande sikkert i Kennedy Airport, en kæmpe stor lufthavn med flere etager – så da jeg nåede udgangen og så de gule taxier var jeg glad – kors hvor var der mange af dem, og det var varmt, så der var ikke megen lyst til at stå i solen for længe. Jeg valgte den første og bedste gule taxi, og lige pludselig så jeg mig selv som om jeg var med i en film.

Previous Post
Next Post