Spisning og koncert i Horsens

Det er altid dejligt, når tingene hænger sammen – det at skulle til en koncert, og samtid kunne få en dejlig middag inden koncerten samme sted, er så absolut en af de ting der gør at jeg tager på Posthuset Horsens. De har nemlig samlet det hele, så det er nemt at være gæst eller kunde her. Udover at der er både koncert og god mad, så er der også en rigtig god og hyggelig stemning i restauranten, så man kommer bare i sådan et godt humør allerede inden koncerten starter. Så er priserne også mega rimelige. Det er selvfølgelig lidt øv at de har måtte lukke ned under Corona pandemien, men jeg glæder mig helt vildt til igen at kunne få en god oplevelse hos dem, når de igen åbner op.

Street food mad på posthusethorsens.dk

Det at kunne indtage street food inden man skal videre på farten er noget der er begyndt at poppe op i Danmark – og det at det så lige er på Posthuset Horsens gør det jo bare meget nemmere for mig, at hoppe forbi de mange lækre boder, hvor jeg kan få mad fra hele verdenen – det hjælper mig især ud over min rejsetrang når jeg kan få den udenlandske mad selvom jeg ikke kan rejse, så kan jeg da i det mindste få lidt af duften og smagen. Jeg elsker at slentre rundt mellem sådanne boder og blive fristet til at smage noget nyt. Billige priser, god stemning, venlige mennesker og virkelig god mad.

Previous Post
Next Post