Sol og strand

Tiden er kommet, solen skinner og det er mega varmt udenfor – og hvor tager man så lige hen for at blive kølet lidt ned – ja, jeg tager til stranden, for her er der både vand og overdækkede solstole. Nu er jeg meget til Vesterhavet, og her er strømmen stærk og der er store hestehuller, så for mig er det vigtigt at der er et livreddertårn med en livredder, så jeg kan føle mig tryg og sikker når jeg vil ud i bølgerne og køles ned.

Heldigvis findes disse livreddertårne der hvor jeg plejer at tage hen, når der ikke er andre steder der er til at holde ud af være gr. varmen.

Desværre findes der ikke så mange af de udenlandske overdækkede solstole ved de danske kyster, det kunne jeg godt tænke mig at der var, for så behøver jeg ikke selv slæbe et halvt telt med, for at have et skygge sted at ligge eller sidde under, når jeg har fået sol nok – men måske med tiden, så kommer de også til Danmark.

Previous Post
Next Post