Søger en god Restaurant i Vejle

Jeg leder efter en rigtig god restaurant i vejle, hvor maden er helt i topklasse, og servicen også kan følge med – et rigtig hyggeligt sted hvor jeg kan invitere min kæreste hen til en super hyggelig aften. Jeg har tidligere oplevet en super dejlig gourmet mad men hvor betjeningen simpelthen ødelagde den gode aften med det dejlige mad. Vi sad simpelthen og ventede i over 1 time på at maden skulle komme, selvfølgelig fik vi vin da vi kom, men måtte fylde ekstra op et par gange grundet ventetiden. Tjeneren havde åbenbart en dårlig dag, for der var intet smil at hente hos ham. Det gode var at maden smagte super godt, og da vinen også havde gjort sin virkning på vores humør, tog vi tingene som de kom. For at undgå det samme, søger jeg derfor et sted i Vejle, hvor tingene bare er i top. Prisen behøver ikke være lav, bare tingene er i orden. Vi spiser gerne dejlige bøffer, som kan steges både røde, medium og gennemstegte – og selvfølgelig skal der være lækre grøntsager til – pommes friter kan jeg nu godt undvære, syntes efterhånden det er det der følger med de fleste steak restauranter. Desserten må gerne være nogle pandekager med is eller noget i den stil – skulle der være hyggelig baggrundsmusik til, er det jo bare helt perfekt – ja lidt ligesom der er på de gode gamle danske film. En irsk kaffe til, så er aftenen perfekt – så mangler jeg bare kæresten, må se om jeg kan nå at finde en inden.

Previous Post
Next Post