Magnetsmykker kan fjerne dine smerter og øge din sundhed og dit almene velvære betydeligt.

Magnetsmykker kan styrke din sundhed

Du har sikkert hørt om magnetsmykker og deres effekt. Men hvordan virker de og hvorfor er de så fantastiske for mange?

Du behøver ikke at fejle noget for at mærke magnetsmykkernes gavnlige effekt. Der er altid plads til forbedringer og det er altid godt at forebygge og sørge for at holde sig sund.

Magnetsmykker øger blodgennnemstrømningen og iltindholdet i blodet samtidigt med, at der sker en udskillelse af affaldsstoffer. Det giver et godt kredsløb og dermed kan din krop bedre reparere sig selv. Dit energiniveau bliver højere og du vil opleve et meget bedre velvære, når du bærer de særlige slags smykker.

Effekten vil indfinde sig allerede efter et par dage, men det afhænger meget af det ubehag eller eventuel lidelse du gerne vil fjerne. For enkelte kan der gå op til 3-4 måneder.

Den bedste effekt fås ved regelmæssig og langvarig brug.

Hvordan mærker du effekten af magnetsmykker?

De første tegn på at dine magnetsmykker virker, vil du mærke på et højere energiniveau og et forbedredret velbefindende.

Har du en lidelse du ønsker fjernet, vil det selvfølgelig også ske. Du vil muligvis opleve bivirkninger i form af utilpashed, men det er kun et tegn på, at dine smykker virker, som de skal. Det skyldes at du hurtigt vil udskille en masse affaldsstoffer og det kan kroppen reagere på. Hvis du drikker rigeligt med vand gennem denne første proces, hjælper du kroppen med udskillelsen.

Magneters effekt holder meget længe – det tager over 100 år for en magnet at miste bare 1 % af sin effekt.

Previous Post
Next Post